Hledání:

pondělí 18. ledna 2016

Přírodní prebiotika - podpora zdravého zažívání | exherbis.cz

Prebiotika - jsou rostlinné živiny, které netrpí degradaci v horní části gastrointestinálního traktu. Dostávají se beze změny do tlustého střeva, které stimulují růst bifidobakterií a laktobacilů a současně jsou pro ně užitečným a podpůrným mediem. Prebiotika inhibují aktivitu patogenních bakterií, virů a plísní. Jsou schopna obnovit narušenou rovnováhu mikroorganizmů ve střevě a odstranit přemnožení těch nežádoucích. Snížují příznaky alergie, zlepšují absorpci vitaminů a minerálních látek, zpomalují absorpci glukózy, snižují hladinu cholesterolu, což přispívá k prevenci kardiovaskulárních onemocnění a podílejí se na regulaci ženských hormonů.
Pektin a pšeničná vláknina patří mezi důležitá prebiotika. Charakteristickým znakem je schopnost pektinu bobtnat a zbavit tělo škodlivých látek, včetně těžkých kovů a cholesterolu. Slouží jako prostředek ke zlepšení činnosti trávicího traktu.
Prebiotika malina černý rybíz
Prebiotický koktejl
Pšeničná vláknina má jedinečnou schopnost vázat vodu a tuk. Bobtná v žaludku, což způsobuje pocit rychlé sytosti a současně zlepšuje motilitu gastrointestinálního traktu. Po průchodu celým gastrointestinálním traktem, vláknina absorbuje a odstraňuje karcinogenní a toxické látky i cholesterol. Aktivně potlačuje růst patogenních mikroorganismů a zvyšuje počet prospěšných bakterií. Reguluje hladinu cholesterolu a cukru v krvi, čímž se zvyšuje citlivost buněk na insulin. Inulin má schopnost zvýšit počet bifidobakterií ve střevech.
Pohodlným a chuťově příjemným způsobem jak dodat svému tělu potřebná prebiotika jsou Prebiotické koktejly značky Florina . Koktejly se snadno připravují - rozmícháním v teplé vodě (40°C) nebo mléce a mají příjemnou chuť. Koktejl prostřednictvím obsažených látek mechanicky čistí střeva, stimuluje jejich pohyblivost; adsorbuje toxiny a odstraňuje je z těla a přispívá k normalizaci střevní mikroflóry.
Zpomaluje vstřebávání tuků a sacharidů, což vede ke snížení hladiny cholesterolu a cukru v krvi. Zefektivňuje vstřebávání vitamínů; brání vzniku dysbiózy; snižuje chuť k jídlu, snižuje tělesnou hmotnost a normalizuje metabolismus.
Po 12-14 dnech pravidelného užívání se množství bifidobakterií zvyšuje několikrát a pravidelnou konzumací se udržuje trvale na vysoké úrovni.
Vzhledem k obsahu pšeničné vlákniny, není vhodný pro celiaky.

Instantní Prebiotický nápej s příchutí Maliny nebo černého rybízu můžete zakoupit na www.exherbis.cz za 149,- Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat